My daughter is applying for a SUSI grant and they need documentation from me.
They’re asking for “Revenue's Indicative calculation on which you based your self assessment for 2025”
Will it suffice to send them a copy of my Form 11? I’ve already submitted it to ROS so I have a copy of it in my revenue record.
I’m hoping to have another bit of time before I actually pay ROS what’s due (deadline is November) so I won’t have my official “Chapter 4 Assessment” until I actually pay.
Hope this makes sense.
They’re asking for “Revenue's Indicative calculation on which you based your self assessment for 2025”
Will it suffice to send them a copy of my Form 11? I’ve already submitted it to ROS so I have a copy of it in my revenue record.
I’m hoping to have another bit of time before I actually pay ROS what’s due (deadline is November) so I won’t have my official “Chapter 4 Assessment” until I actually pay.
Hope this makes sense.